Ροδάκινα Τυλιγμένα Με Μπέικον

Τα ροδάκινα είναι από τα πιο χαρακτηριστικά φρούτα του καλοκαιριού. Ψημένα στη σχάρα και σερβιρισμένα ζεστά, αποκτούν ακόμα πιο γλυκιά γεύση. Συνδυάστε τα με μερικά ψητά αβοκάντο για επιπλέον ενέργεια!

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

20 λεπτά

Μερίδες

16

Συστατικά

  • 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
  • 4 ροδάκινα, κομμένα στα τέσσερα και ξεφλουδισμένα
  • 8-10 λωρίδες μπέικον, κομμένες στη μέση
  • Glaze βαλσάμικου

Εκτέλεση

  1. Ετοιμάστε το επίπεδο κομμάτι του Cook-It-All σε μια στρώση κάρβουνα, με την πλευρά του grill από πάνω. Προθερμάνετε σε μέτρια θερμοκρασία
  2. Τοποθετήστε 2 φύλλα βασιλικού στην κομμένη πλευρά των ροδάκινων.
  3. Τυλίξτε τα ροδάκινα και τον βασιλικό με ½ λωρίδα μπέικον.
  4. Περάστε τα ροδάκινα με μια οδοντογλυφίδα για να κρατηθεί το μπέικον στη θέση του.
  5. Ψήστε τα ροδάκινα, γυρίζοντας περιστασιακά μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό (για περίπου 20 λεπτά).
  6. Περιλούστε με βαλσάμικο glaze και γαρνίρετε με φρέσκο ​​βασιλικό.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...