Εύκολο Ψωμί Καλαμποκιού Ψημένο Σε Μαντεμένιο Τηγάνι

Αυτό το εύκολο ψωμί καλαμποκιού, φτιαγμένο με μόλις τρία συστατικά και ψημένο σε μαντεμένιο τηγάνι, είναι τόσο απλό όσο φαίνεται και αποτελεί μια εξαιρετική βάση για να προσθέσετε ακόμα πιο τολμηρές γεύσεις στο τραπέζι σας! Το τυρί Cheddar και οι πιπεριές jalapeños, τα αβοκάντο και το μπέικον, το μπλε τυρί και το κοτόπουλο buffalo ή τα βατόμουρα και τα πορτοκάλια είναι όλοι νόστιμοι συνδυασμοί με τους οποίους θα μπορούσατε να τροποποιήσετε αυτήν την κλασική συνταγή. Φυσικά, είναι εξίσου νόστιμο όταν σερβίρεται ζεστό, κατευθείαν από το τηγάνι με βούτυρο και μέλι!

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

20 λεπτά

Μερίδες

6

Μαγειρέψτε με

Μαντεμένιο Τηγάνι Lodge

Συστατικά

  • 1 κούπα λευκό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 αυγό
  • 1 κούπα περίπου ξινόγαλα (buttermilk) (ή τόσο ώστε το μείγμα να γίνει πολύ λεπτό)

Εκτέλεση

  1. Λαδώνουμε το μαντεμένιο τηγάνι και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230°C
  2. Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά και σε μπολ και αδειάζουμε το περιεχόμενο στο καυτό μαντεμένιο τηγάνι.
  3. Ψήνουμε στον φούρνο για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει το ψωμί μας.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 ψήφοι, Βαθμολογία: 5.00 από 5)
Loading...