Ψωμί από καλαμποκάλευρο σε μαντεμένιο τηγάνι

This easy three-ingredient cast iron skillet cornbread is as simple as it gets and makes a great base for adding more adventurous flavors.
Cheddar cheese and jalapeños, avocados and bacon, blue cheese and buffalo chicken, or cranberries and oranges are all tasty ways you could modify this classic recipe. Of course, it’s just as tasty served warm from the skillet with butter or honey!

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

20 λεπτά

Μερίδες

6

Μαγειρέψτε με

Μαντεμένιο Τηγάνι Lodge

Συστατικά

  • 1 κούπα λευκό αλεύρι που φουσκώνι
  • 1 αυγό
  • Ξινόγαλο (Buttermilk) περίπου 1 κ. σούπας

Οδηγίες

  1. Λαδώνουμε το μαντεμένιο τηγάνι και το βάζουμε σε προζεσταμένο φούρνο στους 230°C
  2. Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά και σε μπολ και αδειάζουμε το περιεχόμενο στο καυτό μαντεμένιο τηγάνι.
  3. Ψήνουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει το ψωμί μας.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...