Ψητό Τυρί

Κάθε μέρα είναι μια καλή μέρα για το ψητό τυρί, ειδικά όταν υπάρχουν σοταρισμένα κρεμμύδια, ντομάτες και μανιτάρια ανάμεσα στις φέτες του λιωμένου τυριού.τγρφ΄λπππ

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

5 λεπτά

Εκτέλεση

20 λεπτά

Μερίδες

2

Μαγειρέψτε με

University of Tennessee Skillet

Συστατικά

4 φέτες ψωμί
1 μέτριο κίτρινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
½ φλιτζάνι μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
¼ κ.γ. σκόνη σκόρδου
¼ κ.γ. μαύρο πιπέρι
¼ κ.γ. σκόνη κρεμμυδιού
¼ κ.γ. αποξηραμένο βασιλικό
Μια πρέζα πιπέρι καγιέν
2 φέτες ελβετικό τυρί
2 φέτες πικάντικο τυρί τσένταρ
4 λεπτές φέτες ντομάτα
2 κουταλιές αλάτι βούτυρο, μαλακό

Οδηγίες

  1. Προθερμάνετε το σκεύος University of Tennessee σε μέτρια φωτιά, 4-5 λεπτά. Προσθέστε φέτες κρεμμύδι, μανιτάρια, 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και καρυκεύματα. Σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, 5-7 λεπτά.
  2. Ενώ τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια σοτάρονται, βουτυρώστε τη μία πλευρά κάθε κομματιού ψωμιού. Αφαιρέστε το σοταρισμένο κρεμμύδι και τα μανιτάρια από το τηγάνι.
  3. Συναρμολογήστε το ψητό τυρί. Τοποθετήστε μια φέτα ψωμί, βουτυρώστε την κάτω πλευρά στο τηγάνι. Τοποθετήστε ένα κομμάτι ελβετικού τυριού και το μισό από το σοταριμένο μείγμα στο ψωμί. Προσθέστε δύο φέτες ντομάτας, μία φέτα τυρί τσένταρ και μια άλλη φέτα ψωμί, η βουτυρωμένη πλευρά προς τα πάνω. Πατήστε το σάντουιτς με σπάτουλα. Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει το ψωμί και το τυρί λιώσει, 3-4 λεπτά ανά πλευρά.
  4. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα συστατικά στη σχάρα. Κόψτε διαγώνια και σερβίρετε αμέσως.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...