Στήθος Πάπιας Στο Τηγάνι Με Σμέουρα

Αυτό το γεύμα από στήθος πάπιας, μαγειρεμένο μέχρι να ροδίσει σε μαντεμένιο τηγάνι και ολοκληρωμένο με φρέσκα σμέουρα σε μία τέλεια γλυκιά σάλτσα, είναι γρήγορο και νόστιμο. Κάνει ένα υπέροχο ανοιξιάτικο δείπνο όταν σερβίρεται με φρέσκα, πράσινα φασόλια και ψητές κόκκινες πατάτες.

Βαθμός δυσκολίας

Μέτρια

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

10-12 λεπτά

Μερίδες

4

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...