Μοσχάρι Στιφάδο στον Φούρνο

Αυτό το εύκολο και χορταστικό στιφάδο μοσχαριού είναι ιδανικό για να μην περάσετε μία ολόκληρη νύχτα στην κουζίνα. Μια συνταγή δεν μπορεί να είναι πιο απλή ή νόστιμη από αυτήν. Το μοσχάρι σε αυτό το στιφάδο σιγοβράζεται αργά μαζί με λαχανικά και μπαχαρικά για να δημιουργήσει τρυφερό κρέας και ένα γευστικό ζωμό.

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

10-15 λεπτά

Εκτέλεση

4-5 ώρες

Μερίδες

6-8

Μαγειρέψτε με

Cast Iron Dutch Ovens

 

Συστατικά

• 1 κιλό μοσχάρι για στιφάδο, κομμένο σε κομμάτια
• 6 καρότα, ψιλοκομμένα
• 3 μεσαία κρεμμύδια, κομμένα στα 4
• 5 μεσαίες πατάτες, κομμένες στα 4
• 300 γρ. κατεψυγμένος αρακάς
• 2 φύλλα δάφνης
• 2 κύβους βοδινού
• 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
• 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
• Μία πρέζα αποξηραμένου θυμαριού
• Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
• ¼ φλιτζάνι κορν φλάουρ
• 2 κονσέρβες 500-600 γρ ντομάτες κονκασέ (με το χυμό τους)
• 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί ή νερό

Εκτέλεση

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...