Μπισκότα βουτυρογάλακτος στη φωτιά

Το Lodge Dutch Oven είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για ένα πλούσιο πρωινό δίπλα στη φωτιά. Αυτά τα χρυσά μπισκότα βουτυρογάλακτος είναι υπέροχα σε gravy, με βούτυρο και μαρμελάδα ή σε συνδυασμό με ένα μπολ με τσίλι.

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

15-20 λεπτά

Εκτέλεση

12-15 λεπτά

Μερίδες

12-16

Μαγειρέψτε με

Camp Dutch Oven

Συστατικά

½ φλιτζάνι βούτυρο
2,5 κ.σ. ζάχαρη
1 χτυπημένο αυγό
¾ φλιτζάνι βουτυρόγαλα
¼ φλιτζάνι σόδα
1 κ.γ. αλάτι
5 φλιτζάνια μείγμα μπισκότων
¼ φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο (για τα μπισκότα)

Εκτέλεση

  1. Λιπαίνετε και θερμαίνετε ένα Lodge Dutch Oven με 8 κάρβουνα στο κάτω μέρος και 17 κάρβουνα στο επάνω.
  2. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά. Ζυμώνουμε τη ζύμη με το χέρι μέχρι να μαλακώσει. Χτυπήστε τη ζύμη σε λαδόκολλα μέχρι να φτάσει πάχος 2 εκατοστών και βγάλτε τα μπισκότα με κουπ πατ.
  3. Τοποθετήστε τα μπισκότα στο κάτω μέρος του ζεστού Lodge Dutch Oven και ψήστε για 12-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Περιστρέψτε το Dutch Oven και το καπάκι του συχνά για να αποφύγετε να παραψηθούν κάποια σημεία. Να θυμάστε, θα ψηθούν από πάνω προς τα κάτω.
  4. Αφαιρέστε από τη φωτιά και με βούρτσα, αλείψτε τα μπισκότα  με ¼ φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...