Μπισκότα του Karl Worley

Αυτή η συνταγή μας έρχεται από τον φίλο μας Karl Worley του Biscuit Love στο Νάσβιλ του Τενεσί. “Αυτά τα μπισκότα είναι τόσο ξεχωριστά γιατί είναι η συνταγή της γιαγιάς μου και μου αρέσει να τα μοιράζομαι με άλλους”, δήλωσε ο Karl για τα μπισκότα που έχουν κάνει το εστιατόριο του τόσο δημοφιλές. Ο Karl προτείνει να συνοδέψουμε με γλυκές μαρμελάδες ή αλμυρή σάλτσα.

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

20 λεπτά

Μερίδες

8

Μαγειρέψτε με

Classic Cast Iron Skillets

Συστατικά

3 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. βούτυρο, πολύ κρύο
2 κουταλιές λαρδί, πολύ κρύο
1 φλιτζάνι βουτυρόγαλα πλήρους λίπους
⅔ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για σχήμα
4 κουταλιές λιωμένο βούτυρο, για σχήμα

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Βουτυρώστε το κάτω μέρος και τις πλευρές μιας κατσαρόλας από χυτοσίδηρο 8 ιντσών.
  2. Ανακατέψτε τα στερεά συστατικά. Ρίξτε το κρύο βούτυρο και το λαρδί και ανακατέψτε. Ρίξτε το βουτυρόγαλα και την κρέμα και ανακατεψτε μέχρι να αναμειχθούν. Θα πρέπει να μοιάζει με τυρί cottage.
  3. Χρησιμοποιήστε ένα scoop παγωτού για να τοποθετήσετε μια σφαίρα ζύμης σε ένα μπολ με το υπόλοιπο αλεύρι. Πασπαλίζουμε το αλεύρι από πάνω. Σηκώστε τη μπάλα ζύμης και αφαιρέστε απαλά το υπερβολικό αλεύρι. Τοποθετήστε τα στο τηγάνι κοντά το ένα με το άλλο.
  4. Ψήνουμε για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
  5. Ρίχνουμε λιωμένο βούτυρο πάνω από τα μπισκότα μόλις βγουν από το φούρνο.

Σημειώσεις του Chef: Για μεγαλύτερο τηγάνι, διπλασιάστε τα υλικά της συνταγής.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...