Low Country Skillet

Ο σεφ Adam Thomas φέρνει τη γεύση της κρεολέζικης κουζίνας στο Big Bad Breakfast στο Nashville του Tenn. Αυτή η συνταγή Low Country Skillet αντικαθιστά το παραδοσιακό πρωτεϊνούχο πρωινό με βουτυρώδεις, πικάντικες γαρίδες και προσθέτει φρέσκο πιπέρι και κρεμμύδι για επιπλέον γευστικό βάθος. Ο Chef Thomas βρίσκει έμπνευση συνδυάζοντας γεύσεις από διαφορετικές κουζίνες για να δημιουργήσει κάτι νέο. Η συμβουλή του για να βελτιώσετε το πρωινό σας; “Διασκεδάστε!”

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

10 λεπτά

Μερίδες

1

Μαγειρέψτε με

Classic Cast Iron Skillets

Συστατικά

4 γαρίδες
2 κ.γ. βούτυρο
2 κ.γ. διαυγές βούτυρο, λιωμένο
¼ φλιτζάνι πιπεριά σε κύβους
½ φλιτζάνι λουκάνικο andouille, σε κύβους
¼ φλιτζάνι πατάτες, βρασμένες και κομμένες σε κύβους ½ ίντσας
⅓ φλιτζάνι κίτρινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. ντομάτες, σε κύβους
½ κ.γ. κρεολέζικο seasoning
2 αυγα
¼ φλιτζάνι τυρί τσένταρ, τριμμένο
1 πράσινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Κάντε seasoning τις γαρίδες με κρεολέζικο καρύκευμα και τοποθετήστε τες σε μαντεμένιο τηγάνι με τα 2 κ.γ. βούτυρο. Μαγειρέψτε τες μέχρι να είναι οπάκ στο χρώμα και καλά ψημένες. Αφήστε στην άκρη.
Σοτάρετε το λουκάνικο και τις πατάτες σε κύβους, την πιπεριά και το κρεμμύδι στο διαυγές βούτυρο για ένα λεπτό σε ένα ζεστό τηγάνι. Προσθέστε τις ντομάτες και αλατοπιπερώστε. Σοτάρετε για ένα λεπτό.
Προσθέστε 2 αυγά στο τηγάνι, ανακατέψτε και μεταφέρετε σε ένα ζεστό μαντεμένιο τηγάνι. Γεμίστε με τυρί τσένταρ και τοποθετήστε το στο φούρνο ή στη σχάρα μέχρι να λιώσει το τυρί.
Αφαιρέστε από το φούρνο. Βάλτε τις γαρίδες πάνω από τυρί και γαρνίρετε με πράσινα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...