Κόκκινες Πατάτες με δενδρολίβανο και κρεμμύδια

This recipe, made with skin-on red potatoes, chopped onions, and fresh rosemary is the perfect simple side dish for any meal.

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

5 λεπτά

Εκτέλεση

45 λεπτά

Μερίδες

4-6

Μαγειρέψτε με

Chef Collection Skillets

Συστατικά

  • 700γρ κόκκινες πατάτες, κομμένες στα τέσσερα
  • 1 μεγάλο γλυκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλίες της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλυκού φρέσκο δενδρολίβανο
  • 1 κ. γλυκού αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιππέρι

Οδηγίες

  1. Set a 12 Inch Skillet in the oven and preheat to 350 degrees Fahrenheit.
  2. When the pan is hot, add the potatoes and onion and drizzle with the oil. Add the rosemary, salt, and pepper to taste and roast until the potatoes are browned and tender when tested with a knife, about 45 minutes, stirring occasionally.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...