Σως με καραμελωμένα κρεμμύδια

Mastering the art of sautéing onions will take you far. With little effort, you can transform a dish from good to great, which is why we love this simple but very addictive caramelized onion dip.

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

5-10 λεπτά

Εκτέλεση

45 λεπτά

Μερίδες

4-6

Μαγειρέψτε με

Classic Cast Iron Skillets

Συστατικά

  • 2 μεσαία κρεμμύδια, λεπτά κομμένα
  • 1 κ.σούπας βούτυρο ή λάδι
  • λίγο αλάτι
  • λίγο ζάχαρι
  • 250γρ. κρέμα τυριού σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κούπα κρέμα γάλακτος ή sour cream
  • ¼ κούπα σχινόπρασσο ψιλοκομμένο

Οδηγίες

  1. Ζεστένουμε το Lodge Cast Iron σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά.
  2. Λιώνουμε του βούτυρο και τοποθετούμε τα κρεμμύδα, το αλάτι και τη ζάχαρη. Ανακατέβουμε συνεχώς για 30-45 λεπτά,εως ότου να ροδίσουν πολύ.
  3. Τοποθετούμε τα κρεμμύδια σε ένα μπόλ και ανακατεύουμε μέχρι να κρυώσουν λίγο.
  4. Τοποθετούμε και τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατεύουμε εως γίνει μια μορφή το dip μας.
  5. Μεταφέρουμε το μείγμα στο μπολ που θα σερβίρουμε και το καλύπτουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  6. Γαρνίρουμε με το σχινόπρασσο και είναι έτοιμο για απόλαυση.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...