Dip Με Καραμελωμένα Κρεμμύδια

Το Master της τέχνης του σοταρισμένου κρεμμυδιού, θα σας οδηγήσει πολύ μακριά! Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να μετατρέψετε ένα πιάτο από καλό σε υπέροχο..γι ‘αυτό μας αρέσει αυτή η απλή αλλά πολύ εθιστική συνταγή με καραμελωμένα κρεμμύδια!

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

5-10 λεπτά

Εκτέλεση

45 λεπτά

Μερίδες

4-6

Συστατικά

  • 2 μεσαία κρεμμύδια, λεπτά κομμένα
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή λάδι
  • λίγο αλάτι
  • λίγη ζάχαρη
  • 230γρ. τυρί κρέμα (ή κατσικίσιο τυρί) σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κούπα ξινόκρεμα (sour cream)
  • ¼ κούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε σταδιακά ένα μαντεμένιο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά.
  2. Λιώστε το βούτυρο και προσθέστε τα κρεμμύδα, το αλάτι και τη ζάχαρη. Ανακατέψτε συνεχώς για 30-45 λεπτά,εως ότου να ροδίσουν αρκετά.
  3. Τοποθετήστε τα κρεμμύδια σε ένα μπόλ και ανακατέψτε μέχρι να κρυώσουν λίγο.
  4. Τοποθετήστε και τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  5. Add the remaining ingredients and mix thoroughly.
  6. Μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος, καλύψτε με μεμβράνη και το αφήστε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  7. Γαρνίρετε με σχοινόπρασο, σερβίρετε με chips και απολαύστε.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...