Huevos Rancheros

Ένα μαλακό τηγανητό αυγό πάνω σε γευστικό chorizo ​​και φασόλια και γαρνιρισμένο με φρέσκο ​​κόλιαντρο και ασβέστη είναι ένας νόστιμος τρόπος για να ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο. Τίποτα δεν λέει brunch σαν σπιτικό huevos rancheros. Δείτε πώς θέλουμε να προετοιμάσουμε αυτό το κλασικό μεξικάνικο.

Βαθμός δυσκολίας

Μεσαίου

Προετοιμασία

5-8 λεπτά

Εκτέλεση

10 λεπτά

Μερίδες

4

Μαγειρέψτε με

Σχαροτήγανα

Υλικά

  • 4 τορτίγιες καλαμποκιού
  • ½ μπορεί να ξαναψηθεί φασόλια
  • ¼ κιλό chorizo, αλεσμένο
  • ¼ φλιτζάνι φρέσκο ​​κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
  • 4 αυγά
  • ¼ φλιτζάνι σάλσα
  • Φέτες αβοκάντο
  • Σφήνες ασβέστη

Εκτέλεση

  1. Προθέρμανση Double Play Reversible Grill / Griddle σε χαμηλή έως μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά.
    Βουρτσίστε ελαφρά με μαγειρικό λάδι και προσθέστε τις τορτίγες, ρίχνοντας μια φορά μέχρι τραγανή και ελαφρώς πρησμένη.
  2. Τοποθετήστε 2 τορτίγιες σε κάθε πιάτο. Κουτάλι ένα στρώμα ξαναψημένων φασολιών σε κάθε τορτίγια.
  3. Ανακατέψτε το μισό κόλιαντρο με το chorizo. Μαγειρέψτε στο ταψί για 6-8 λεπτά. και στη συνέχεια τοποθετήστε πάνω από τα ξαναψημένα φασόλια.
  4. Σπάστε τα αυγά στο υπόλοιπο γράσο chorizo ​​και μαγειρέψτε στην επιθυμητή υφή (προτείνουμε υπερβολικά εύκολο).
  5. Τοποθετήστε 1 αυγό πάνω σε κάθε στρώση τορτίγια. Σερβίρουμε με σάλσα, υπόλοιπο κόλιαντρο, αβοκάντο και ένα φρέσκο ​​ασβέστη.
  6. Κατά το τηγάνισμα των αυγών, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει το κάτω μέρος πριν επιχειρήσετε να γυρίσετε.
  7. Μια λεπτή μεταλλική σπάτουλα λειτουργεί εξαιρετικά και είναι απόλυτα ασφαλής σε σκεύη από χυτοσίδηρο.

 

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...