Γερμανική τηγανίτα

Μερικές φορές είναι γνωστή ως Bismark, η γερμανική τηγανίτα είναι ένα γρήγορο πιάτο που είναι τόσο διασκεδαστικό να βλέπεις το φούρνο στο φούρνο όσο και το φαγητό.

Πρόσθεσε σιρόπι σφενδάμου και φρούτα ή κάντε το αλμυρό με μανιτάρια και τυρί. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες!

Βαθμός δυσκολίας

Αρχάριου

Προετοιμασία

5 λεπτά

Εκτέλεση

12-14 λεπτά

Μερίδες

2

Μαγειρέψτε με

Classic Cast Iron Skillets

Υλικά

  • ½ φλιτζάνι γάλα
  • 2 αυγα
  • ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Τσίμπημα αλατιού
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • Toppings της επιλογής σας

Οδηγίες

  1. Τοποθετήστε ένα 9 Inch Skillet στο φούρνο και προθερμαίνετε στους 450 βαθμούς Φαρενάιτ.
  2. Ζεσταίνουμε το γάλα στο φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα.
  3. Σε ένα μεσαίο μπολ χτυπάμε τα αυγά και μετά ανακατεύουμε στο γάλα.
  4. Χτυπάμε αργά το αλεύρι και το αλάτι μέχρι να μαλακώσει.
  5. Αφαιρέστε προσεκτικά το τηγάνι και προσθέστε το βούτυρο για να καλύψετε το εσωτερικό.
  6. Προσθέστε το κουρκούτι στο τηγάνι και τοποθετήστε το ξανά στο φούρνο. Ψήστε 12-14 λεπτά, ή μέχρι να ροδίσουν και να πρηστούν.
  7. Σερβίρετε απλό ή προσθέστε γαρνιτούρες όπως θέλετε.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...