Dip Τυριού με Μπύρα

Παρακολουθείτε το μεγάλο παιχνίδι στο σπίτι; Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα καλό dip και έχουμε μια υπέροχη νέα συνταγή για να δοκιμάσετε. Αυτό το dip τυριού με μπύρα είναι απαλό και κρεμώδες, με μια λεπτή γεύση από το lager και άφθονο τυρί για να ικανοποιήσει τον λάτρη του τυριού μέσα σας. Πιάσε μερικά τσίπς, πρέτζελ ή φτιάξτε το Braided Pretzel Wreath που θα βρείτε στο site μας για βουτιά και απολαύστε το παιχνίδι!

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

15 λεπτά

Μερίδες

4-6

Μαγειρέψτε με

Heat-Treated Cast Iron Round Mini Server

Συστατικά

• 170 γρ (¾ φλιτζάνι) κρέμα γάλακτος
• ¼ φλιτζάνι lager
• 1 ½ φλιτζάνια τεμαχισμένο τυρί τσένταρ
• ½ φλιτζάνι τεμαχισμένη μοτσαρέλα
• ½ μουστάρδα dijon
• 1 κουταλιά της σούπας worchestershire
• ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
• ½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
• 1 κουταλάκι του γλυκού καυτή σάλτσα
• Αλατοπίπερο
• Σχοινόπρασο, για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνετε σταδιακά μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και θερμάνετε. Προσθέστε αργά την μπύρα και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν.

2. Προσθέστε τη dijon, τη worcestershire, τη σκόνη σκόρδου, την πάπρικα και την καυτή σάλτσα ενώ συνεχίζετε να ανακατεύετε.

3. Αφαιρέστε από τη φωτιά. Ρίξτε αργά 1½ φλιτζάνια τυρί τσένταρ και όλη τη μοτσαρέλα μέχρι να λιώσει τελείως. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι βάσει της γεύσης σας.
4. Προθερμάνετε το φούρνο στους 240 βαθμούς. Τοποθετήστε το τυρί σε ένα ελαφρά λαδωμένο, στρογγυλό, μίνι μαντεμένιο τηγάνι και ψήστε για 5 λεπτά. Γαρνίρουμε με σχοινόπρασο. Σερβίρετε αμέσως.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...