Χοιρινές μπριζόλες στη σχάρα με σος μανιταριών

Αυξήστε τη θερμοκρασία σε αυτήν τη συνταγή για να καραμελώσετε και να φτιάξετε κρούστα στις χοιρινές μ,πριζόλες. Στο τέλος, ολοκληρώστε με σάλτσα μανιταριού μπέικον για ένα πλούσιο γεύμα.

Βαθμός δυσκολίας

Intermediate

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

25 λεπτά

Μερίδες

2-4

Μαγειρέψτε με

Cast Iron Cook-It-All

Συστατικά

3-4 χοιρινές μπριζόλες με κόκαλα
2 κ.σ. μουστάρδα dijon
2 κ.σ. φρέσκο μαύρο πιπέρι
1,5 κ.σ. σκόνη σκόρδου
1,5 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
1 κ.σ.θαλασσινό αλάτι
4 φέτες μπέικον, αποξηραμένες
1,5 φλιτζάνια μανιτάρια bella, κομμένα σε φέτες
¼ φλιτζάνι κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
¼ φλιτζάνι λευκό κρασί
1 ¼ φλιτζάνια σπανάκι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Δημιουργήστε μια φωτιά μεσαίου μεγέθους για να ταιριάζει στο Cook-It-All. Διαχωρίστε στο γουόκ και το τηγάνι. Όταν η φωτιά αρχίσει να ξεσπά σε κάρβουνα, προσθέστε το Cook-It-All να προθερμανθεί για 2-3 λεπτά.
Βάλτε στις χοιρινές μπριζόλες μουστάρδα ντιζόν και μαύρο πιπέρι, σκόνη σκόρδου, αποξηραμένη ρίγανη και θαλασσινό αλάτι. Προσθέστε τις μπριζόλες στο τηγάνι και αφήστε να ψηθούν για 8 λεπτά ανά πλευρά.
Όσο μαγειρεύετε τις μπριζόλες, προσθέστε μπέικον στο γουόκ και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά.
Όταν οι μπριζόλες έχουν σχεδόν τελειώσει, προσθέστε μανιτάρια και κρεμμύδια στο γουόκ και μαγειρέψτε για 2 λεπτά.
Τέλος, προσθέστε ένα λευκό κρασί & σπανάκι στο γουόκ και αφήστε να σιγοβράσει για άλλα 5 λεπτά.
Ανακατέψτε περιστασιακά και στο τέλος, ρίξτε χυμό λεμονιού.
Όταν τελειώσουν οι μπριζόλες, προσθέστε τη σάλτσα μανιταριού πάνω από κρέας και απολαύστε!

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...