Χοιρινές Μπριζόλες Παχιάς Κοπής Με Αλάτι & Πιπέρι

Το μυστικό για ζουμερές χοιρινές μπριζόλες χωρίς να χρειαστεί να τις βάλετε σε brine (άλμη)! Αγοράστε τις πιο χοντρές που μπορείτε να βρείτε! Είναι πιο δύσκολο να παραψηθούν και το αποτελέσμα είναι νόστιμο και τρυφερό.

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

5 λεπτά

Εκτέλεση

10 λεπτά

Μερίδες

2

Μαγειρέψτε με

Μαντεμένιο Βαθύ Τηγάνι

Συστατικά

  • 2 χοιρινές μπριζόλες, φιλέτο
  • Αλάτι & πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας φυστικέλαιο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου.
  2. Αλείψτε τις χοιρινές μπριζόλες με φυστικέλαιο και προσθέστε αλατοπίπερο εμπρός, πίσω και στα πλαϊνά της χοιρινής μπριζόλας.
  3. Προθερμάνετε σταδιακά το μαντεμένιο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
  4. Ψήστε τις χοιρινές μπριζόλες για να τις θωρακίσετε 1-1½ λεπτά κάθε πλευρά.
  5. Αφαιρέστε από την εστία και ψήστε στον φούρνο για 4-6 λεπτά.
  6. Αφήστε τες να ξεκουραστούν για 5 λεπτά πριν τις σερβίρετε.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 ψήφοι, Βαθμολογία: 5.00 από 5)
Loading...