Χοιρινές μπριζόλες με χοντροκομμένο αλάτι και πιπέρι

Το μυστικό για ζουμερές χοιρινές μπριζόλες χωρίς να τις βάλουμε σε brine; Αγοράστε τις πιο χοντρές που μπορείτε να βρείτε. Είναι πιο δύσκολο να παραψηθούν και το αποτελέσμα είναι νόστιμο και τρυφερό.

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

5 λεπτά

Εκτέλεση

10 λεπτά

Μερίδες

2

Μαγειρέψτε με

Cast Iron Deep Skillet

Συστατικά

2 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα
Αλατοπίπερο
2 κουταλιές αραχιδέλαιο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Αλείψτε τις χοιρινές μπριζόλες με αραχιδέλαιο και προσθέστε αλατοπίπερο εμπρός, πίσω και στα πλαϊνά της χοιρινής μπριζόλας.
  3. Προθερμάνετε σταδιακά το μαντεμένιο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
  4. Ψήστε τις χοιρινές μπριζόλες για να τις θωρακίσετε 1-1½ λεπτά κάθε πλευρά.
  5. Αφαιρέστε από την εστία και ψήστε για 4-6 λεπτά.
  6. Αφήστε το να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν το σερβίρετε.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...