Ψητές Μπουκίτσες Ροδάκινο Με Μπέικον

Η γεύση ροδάκινου, είναι ο ένας από τους τόσους πολλούς λόγους που κάνουν το καλοκαίρι μας υπέροχο! Εάν είστε και εσείς fan αυτού του καταπληκτικού καλοκαιρινού φρούτου, αξίζει να δοκιμάσετε να το ψήσετε στη σχάρα και να το σερβίρετε ενώ είναι ακόμα ζεστό! Η ακόμα πιο γλυκιά γεύση που αποκτά με το ψήσιμο, θα σας ενθουσιάσει! Συνδυάστε το με ψητές φέτες αβοκάντο για επιπλέον ενέργεια!

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

20 λεπτά

Μερίδες

16

Συστατικά

  • 1 μάτσο φρέσκο ​​βασιλικό
  • 4 ροδάκινα, χωρίς το κουκούτσι και κομμένα σε 4 κομμάτια το καθένα
  • 8-10 φέτες μπέικον, κομμένα στη μέση
  • κρέμα βαλσάμικο (balsamic glaze)

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το μαντεμένιο τετράγωνο σχαροτήγανο σε μια στρώση με καυτά κάρβουνα.
  2. Προθερμάνετε σε μέτρια φωτιά.
  3. Τοποθετήστε 2 φύλλα βασιλικού στην κομμένη πλευρά των ροδάκινων.
  4. Τυλίξτε τα ροδάκινα και το βασιλικό με ½ φέτα μπέικον.
  5. Με μια οδοντογλυφίδα σταθεροποιήστε το μπέικον στο ροδάκινο.
  6. Ψήστε, περιστρέφοντας περιστασιακά έως ότου το μπέικον πάρει χρώμα & γίνει τραγανό (για περίπου 20 λεπτά).
  7. Περιλούστε με κρέμα βαλσάμικο και γαρνίρετε με φρέσκο ​​βασιλικό.

 

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...