Ροδακινα με bacon

Τα ροδάκινα έχουν γεύση όπως όλα αυτά που κάνουν το καλοκαίρι υπέροχο. Ψημένα στη σχάρα και σερβίρονται ζεστά, είναι ακόμη πιο γλυκά από ό, τι θυμάστε. Συνδυάστε με μερικά ψητά αβοκάντο για επιπλέον καύσιμα πεζοπορίας!

Βαθμός δυσκολίας

Αρχάριος

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

20 λεπτά

Μερίδες

16

Μαγειρέψτε με

Μαντεμένιο τηγάνι Γκριλ Τετράγωνο Σχαροτήγανο 26,67 cm (10.5 Inch)

Υλικά

  • 1 μάτσο φρέσκο ​​βασιλικό
  • 4 ροδάκινα, τετράγωνα και κουκούλα
  • 8-10 λωρίδες μπέικον, στο μισό
  • Βαλσαμικό λούστρο

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το επίπεδο κομμάτι του Cook-It-All σε ένα κρεβάτι με κάρβουνα, ψητά στη σχάρα προς τα πάνω.
  2. Προθερμάνετε σε μέτρια φωτιά.
  3. Τοποθετήστε 2 φύλλα βασιλικού στην κομμένη πλευρά των ροδάκινων.
  4. Τυλίξτε τα ροδάκινα και το βασιλικό με ½ λωρίδα μπέικον.
  5. Σουβλάκι ροδάκινα με οδοντογλυφίδα για να κρατήσει το μπέικον στη θέση του.
  6. Μαγειρέψτε τα ροδάκινα, περιστρέφοντας περιστασιακά έως ότου το μπέικον είναι τραγανό (περίπου 20 λεπτά).
  7. Περιχύνουμε με βαλσάμικο γλάσο και γαρνίρουμε με φρέσκο ​​βασιλικό.

 

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...