Ομελέτα Με Χοιρινό (Pulled Pork)

Αυτή η συνταγή μας έρχεται από το Loveless Cafe στο Νάσβιλ του Τενεσί! Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα στο μενού για τον μοναδικό τρόπο που συνδυάζει το ψητό χοιρινό με το πρωινό. Δοκιμάστε αυτήν την ομελέτα την επόμενη φορά που θα σας μείνει ψητό κρέας από το bbq της προηγούμενης ημέρας, για ένα υπέροχο και χορταστικό ξεκίνημα. Συμπληρώστε με την αγαπημένη σας bbq sauce, για επιπλέον γεύση!

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

10 λεπτά

Μερίδες

1-1

Συστατικά

  • ½ κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • 3 αυγά
  • 28 γρ. καραμελωμένα κρεμμύδια
  • ¼ κούπα τριμμένο τυρί cheddar
  • ½ κούπα ψητό χοιρινό, κομμένο με το χέρι (pulled pork)

Εκτέλεση

  1. Χτυπήστε τα αυγά μέχρι να μην μείνει κανένα ασπράδι.
  2. Σταδιακά ζεστάνετε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια λιώστε το βούτυρο. Ρίξτε τα αυγά και γείρετε το τηγάνι έτσι ώστε τα αυγά να καλύψουν πλήρως ολόκληρη την επιφάνεια ψησίματος. Καθώς τα αυγά αρχίζουν να πήζουν, χρησιμοποιήστε μια λαστιχένια σπάτουλα για να σύρετε τις ψημένες άκρες στο κέντρο του τηγανιού. Γείρετε το τηγάνι για να πέσει το άψητο αυγό στην άκρη του τηγανιού.
  3. Μόλις ο πυθμένας σταθεροποιηθεί, αλλά από πάνω υπάρχει ακόμα λίγη υγρασία, πασπαλίστε με τυρί, τα σοταρισμένα κρεμμύδια και τραβήξτε το χοιρινό (pulled pork) πάνω από τη μισή ομελέτα.
  4. Διπλώστε την άλλη πλευρά των αυγών πάνω από τις γαρνιτούρες και στη συνέχεια, σύρετε την ομελέτα σε ένα πιάτο.
  5. Περιχύστε με bbq sauce και απολαύστε!

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...