Ομελέτα Με Κόκκινη Πιπεριά & Κατσικίσιο Τυρί

Είστε έτοιμοι για μια ανατροπή σε ένα παλιό κλασικό; Πάρτε την καθημερινή σας ομελέτα, προσθέστε πιπεριές & κατσικίσιο τυρί και δείτε το προφίλ της γεύσης της να αλλάζει εντελώς!

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

5 λεπτά

Εκτέλεση

5 λεπτά

Μερίδες

1

Συστατικά

  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1 κουταλιά της σούπας νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • ¼ κούπας κόκκινη ψημένη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι για την γεύση
  • 2 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο
  • ¼ κούπας κατσικίσιο τυρί

Εκτέλεση

  1. Χτυπήστε μαζί τα αυγά, το νερό, το σχοινόπρασο, τις κόκκινες πιπεριές, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Ζεστάνετε ένα μικρό μαντεμένιο τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά. Λιώστε το βούτυρο στο τηγάνι, ανακατεύοντας. Ρίξτε μέσα το μείγμα των αυγών και μαγειρέψτε για 3 λεπτά.
  3. Περάστε μια σπάτουλα γύρω από τις άκρες για να ξεκολλήσουν από το σκεύος (οι άκρες πρέπει να ρυθμιστούν). Προσθέστε κατσικίσιο τυρί στη μέση της ομελέτας.
  4. Διπλώστε την ομελέτα στα τρίτα και αναποδογυρίστε. Μαγειρέψτε για 1 επιπλέον λεπτό. Σύρετε σε ζεσταμένο πιάτο και σερβίρετε αμέσως.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...