Ψητά Λαχανικά

Η φωτιά και το κάπνισμα σε grill μεταμορφώνουν τα λαχανικά του καλοκαιριού και του φθινοπώρου σε κάτι περισσότερο από side πιάτα. Τα λαχανικά στη σχάρα γίνονται πολύχρωμες, καραμελωμένες λιχουδιές που σίγουρα θα είναι οι καλύτεροι φίλοι στους γευστικούς σας κάλυκες.

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

15 λεπτά

Εκτέλεση

15 λεπτά

Μερίδες

4

Μαγειρέψτε με

Carbon Steel Grill Pan

Συστατικά

• Καρότα
• Παστινάκες
• Λαχανάκια Βρυξελλών
• Γλυκοπατάτες
• Κόκκινο κρεμμύδι
• Ελαιόλαδο
• Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

1. Προθερμάνετε τη σχάρα και το τηγάνι Carbon Steel Grill σε μεσαίο-υψηλό με το καπάκι κλειστό (περίπου 10 λεπτά).
2. Ετοιμάστε 1 φλιτζάνι καρότο, παστινάκη, κόκκινο κρεμμύδι και λαχανάκια Βρυξελλών σε κομμάτια ομοιόμορφου μεγέθους.
3. Ανακατέψτε μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
4. Τοποθετήστε τα στη σχάρα και μαγειρέψτε έως ότου αρχίσουν να μαυρίζουν οι άκρες (περίπου 15 λεπτά), ανακινώντας μία ή δύο φορές.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...