Ψημένο Dip Τυριού Pimento

Αυτό το ψητό dip τυριού pimento έχει επιπλέον γεύση που προέρχεται από τα μπαχαρικά που προστίθενται στη συνταγή, όπως το Worcestershire και το χρένο. Όταν σερβίρεται σωστά με τσιπς ή πρέτζελ, αυτό το απλό σνακ θα ευχαριστήσει κάθε κοινό.

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

10-15 λεπτά

Μερίδες

2-4

Μαγειρέψτε με

Heat-Treated Cast Iron Triangle Mini Server

Συστατικά

• 230 γρ. Cabot , τριμμένη
• 230 γρ.Cracker Barrel Extra Sharp, τριμμένο
• 230 γρ. τυρί κρέμα
• 200 γρ. ψητές κόκκινες πιπεριές σε κύβους
• ¼ φλιτζάνι μαγιονέζα
• 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
• Θαλασσινό αλάτι
• Φρέσκο πιπέρι
• 1 κουταλάκι του γλυκού Worcestershire
• ¼ κουταλάκι του χρένου
• 3 κουταλάκια του γλυκού σκόνη σκόρδου
• 3 κουταλάκια του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
• 3 κουταλιές ψίχουλα Panko

Εκτέλεση

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
2. Στο μπολ ενός μίξερ ή σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης, ανακατέψτε το τριμμένο τυρί και το τυρί κρέμα.
3. Προσθέστε πιμέντο στο μείγμα τυριών και ανακατέψτε.
4. Προσθέστε μαγιονέζα, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, Worcestershire, χρένο, σκόνη σκόρδου και σκόνη κρεμμυδιού. Ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστεί καλά και ομοιόμορφα.
5. Μεταφέρετε τηο dip σε μια μικρή μαντεμένια κατσαρόλα ή το μινι τριγωνικό μαντεμένιο τηγάνι.
6. Καλύψτε με ψίχουλα ψωμιού Panko και ψήστε για 10 έως 15 λεπτά, έως ότου το κάλυμμα αρχίσει να ροδίζει.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...