Dip Pimento & Τυριού Στον Φούρνο

Αυτό το ψητό dip τυριού με κόκκινες πιπεριές pimento, είναι επιπλέον γευστικό λόγω των μπαχαρικών, της σάλτσας Worcestershire, το χρένο σε σκόνη και όλα τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής. Όταν σερβίρεται με τσιπς ή πρέτζελ, αυτό το απλό σνακ θα ενθουσιάσει όποιον το δοκιμάσει!

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

10-15 λεπτά

Μερίδες

2-4

Συστατικά

  • 230 γρ.  τυρί  cheddar (Cabot Seriously Sharp), τριμμένο
  • 230 γρ. κράκερ με τυρί, τριμμένα (Cracker Barrel Extra Sharp)
  • 230 γρ. τυρί κρέμα
  • 200 γρ. ψητές κόκκινες πιπεριές pimento σε κύβους
  • ¼ κούπα μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα dijon
  • θαλασσινό αλάτι
  • φρέσκο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα σόγιας Worcestershire
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού χρένο (horseradish), σε σκόνη
  • 3 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
  • 3 κουταλάκια του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
  • 3 κουταλιές της σούπας θρύμματα ψωμιού για πανάρισμα (Panko breadcrumbs)

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 205 βαθμούς Κελσίου.
  2. Στο μπολ ενός μίξερ ή σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης, ανακατέψτε τα τριμμένα τυρία με το τυρί κρέμα.
  3. Προσθέστε τις πιπεριές pimento στο μείγμα τυριών και ανακατέψτε.
  4. Προσθέστε την μαγιονέζα, την μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, την σάλτσα Worcestershire, το χρένο, την σκόνη σκόρδου και την σκόνη κρεμμυδιού. Ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά καλά και ομοιόμορφα.
  5. Μεταφέρετε τηο dip σε μια μικρή μαντεμένια κατσαρόλα ή το μινι τριγωνικό μαντεμένιο τηγάνι.
  6. Καλύψτε με θρύμματα ψωμιού για πανάρισμα Panko και ψήστε για 10 έως 15 λεπτά, έως ότου πάρει χρώμα από πάνω.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 ψήφοι, Βαθμολογία: 5.00 από 5)
Loading...