Χοιρινά Μπριζολάκια Espresso Rubbed

Προσθέστε καφέ espresso στην πάπρικα, το κύμινο, τη καυτερή σκόνη chipotle και άλλα μπαχαρικά και τρίψτε τα χοιρινά μπριζολάκια για την καλύτερη γεύση χοιρινής μπριζόλας που δοκιμάσατε ποτέ! Το καλύτερο από όλα, είναι το γεγονός οτι ετοιμάζονται σε λιγότερο από 20 λεπτά!

Βαθμός δυσκολίας

Μέτρια

Προετοιμασία

5 λεπτά

Εκτέλεση

15 λεπτά

Μερίδες

4

Συστατικά

  • χοιρινά μπριζολάκια
  • 2 κουταλάκια του γλυκού καστανή ζάχαρη
  • 1 κουταλιές της σούπας στιγμιαίο καφέ espresso
  • 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
  • 1 ½ κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
  • ½ κουταλάκι του γλυκού καυτερή πούδρα chipotle
  • Λάδι για την επιφάνεια ψησίματος
  • Κόκκινες πιπεριές chili για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου. Αλατοπιπερώστε τις χοιρινές μπριζόλες.
  2. Ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από το κρέας, σε ένα μικρό μπολ. Αλείψτε & τρίψτε τις χοιρινές μπριζόλες από όλες τις πλευρές.
  3. Προθερμάνετε την μαντεμένια γκριλιέρα σε μέτρια δυνατή φωτιά, για 5-7 λεπτά. Περάστε τη σχάρα με μαγειρικό λάδι και θωρακίστε τις μπριζόλες, για 4 λεπτά.
  4. Προσθέστε κόκκινες πιπεριές chili , στη συνέχεια γυρίστε τις μπριζόλες και τοποθετήστε τες σε προθερμασμένο φούρνο, για 8-10 λεπτά. Αφήστε να ξεκουραστούν για 5 λεπτά, πριν το σερβίρισμα.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...