Φασόλια με βότανα

Μετατρέψτε τα πράσινα φασόλια κονσέρβας σε ένα γκουρμέ πιάτο με αυτή την απλή συνταγή. Τα κονσερβοποιημένα πράσινα φασόλια μπορεί να είναι άνοστα. Προτείνουμε να προσθέσετε μπέικον, μανιτάρια, κρεμμύδια και μια συλλογή μπαχαρικών στο μείγμα για να επιτύχετε κάποια νόστιμη επιπλέον γεύση.

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

5-10 λεπτά

Εκτέλεση

20-25 λεπτά

Μερίδες

2-4

Μαγειρέψτε με

Classic Cast Iron Skillets

Συστατικά

• 6 φέτες μπέικον
• 1 φλιτζάνι μανιτάρια σε φέτες
• 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
• 1 γαρίφαλο σκόρδο, κιμά
• 2 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
• 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένο μαϊντανό
• 2 κουταλιές της σούπας μπέικον
• 2 κουτιά (16 ουγκιές) πράσινα φασόλια, στραγγισμένα
• ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
• ¼ κουταλάκι δεντρολίβανο
• ¼ κουταλάκι του γλυκού μαντζουράνα
• ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

1. Στο τηγάνι, τηγανίζουμε μπέικον. Σπάστε και αφήστε το στην άκρη.
2. Αφαιρέστε όλες τις σταγόνες μπέικον εκτός από 2 κουταλιές της σούπας. Σοτάρετε μανιτάρια, κρεμμύδια, σκόρδο και μαϊντανό σε στάγδην μπέικον.
3. Ανακατέψτε τα στραγγισμένα φασόλια σε σοταρισμένο μείγμα με τα υπόλοιπα καρυκεύματα και σιγοβράστε 20 λεπτά.
4. Γεμίστε με θρυμματισμένο μπέικον πριν το σερβίρετε.

 

 

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...