Φασολάκια Με Μπέικον & Βότανα Στο Τηγάνι

Μετατρέψτε τα πράσινα φασόλια κονσέρβας σε ένα γκουρμέ πιάτο με αυτή την απλή συνταγή. Τα πράσινα φασόλια κατευθείαν από την κονσέρβα, μπορεί να είναι άνοστα! Όμως με την προσθήκη μπέικον, μανιταριών, κρεμμυδιών και διάφορων μπαχαρικών έχετε ένα πεντανόστιμο και θρεπτικό πιάτο, στη στιγμή!

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

5-10 λεπτά

Εκτέλεση

20-25 λεπτά

Μερίδες

2-4

Συστατικά

  • 6 φέτες μπέικον
  • 1 κούπα μανιτάρια σε φέτες
  • 1 κούπα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
  • 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένο ​​μαϊντανό
  • 2 κουταλιές της σούπας λίπος από μπέικον
  • 2 κονσέρβες (450γρ.) πράσινα φασολάκια, στραγγισμένα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού ματζουράνα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μαντεμένιο τηγάνι, τηγανίστε το μπέικον. Aφήστε το στην άκρη.
  2. Αφαιρέστε το μπέικον εκτός από 2 κουταλιές της σούπας λίπους μπέικον από το τηγάνι. Στην συνέχεια, σοτάρετε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον μαϊντανό στις 2 κουταλιές από λίπος μπέικον.
  3. Ανακατέψτε τα στραγγισμένα φασόλια στο σοταρισμένο μείγμα με τα υπόλοιπα βότανα και σιγοβράστε 20 λεπτά.
  4. Γεμίστε με θρυμματισμένο μπέικον πριν το σερβίρετε.

 

 

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 ψήφοι, Βαθμολογία: 5.00 από 5)
Loading...