Τα Διάσημα Popovers Του Αδελφού Άνσελμ

Αυτή η απλή συνταγή popover προήλθε από τον αδελφό Άνσελμ Κλαρκ, έναν καλόγερο που του άρεσε πολύ να ψήνει & να μαγειρεύει, ζώντας στο Marion Mission κοντά στη γενέτειρα του Lodge, στο South Pittsburg, Tennessee. Η συνταγή αυτή ήταν η πιο γνωστή και περιζήτητη, από όσες είχε φτιάξει! Σας την παραθέτουμε εδώ καθώς και στο βιβλίο συνταγών Lodge Cast Ironbook Cookbook.

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

15 λεπτά

Εκτέλεση

32-35 λεπτά

Μερίδες

12

Συστατικά

  • 1 κούπα κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1 κούπα γάλα
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου. Περάστε με βούτυρο 2 μαντεμένιες φόρμες για muffin / cupcakes και τοποθετήστε τες στον φούρνο για 10 λεπτά.
  2. Συνδυάστε το αλεύρι και το αλάτι σε ένα μεσαίο μπολ. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε τα αυγά μέχρι να αφρίσουν. προσθέστε γάλα, ανακατεύοντας να ενωθούν. Προσθέστε σταδιακά το μείγμα γάλακτος στο μείγμα αλευριού, ανακατεύοντας μέχρι να αναμειχθεί. Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο.
  3. Γεμίστε τις θεσούλες για μάφιν κατά τα δύο τρίτα, με κουρκούτι. Ψήστε μέχρι να ροδίσει, για 32-35 λεπτά. Θα πρέπει να έχουν κούφια κέντρα όταν βγαίνουν από το φούρνο.
  4. Για ένα επιπλέον επίπεδο: Αναποδογυρίστε τα και κάντε ένα σπάσιμο στο κάτω μέρος. Στο τραπέζι, γεμίστε τα κέντρα με sauce ή μαρμελάδα, ανάλογα με το γεύμα, ή εναλλακτικά περιλούστε με sauce ή μαρμελάδα.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...