Dip Από Ξινόκρεμα (Sour Cream) & Καλαμπόκι

Σερβιρισμένo με τορτίγια, αυτό το πεντανόστιμο και χορταστικό dip καλαμποκιού, είναι η καλύτερη επιλογή συνοδευτικού πιάτου, είτε θέλετε να τσιμπολογήσετε παρακολουθώντας τηλεόραση είτε για να ξεκινήσετε ένα δείπνο!

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

5 λεπτά

Εκτέλεση

5 λεπτά

Μερίδες

6

Μαγειρέψτε με

Μαντεμένια Κατσαρόλα

Συστατικά

  • 2 κονσέρβες (312γρ.)  Mexicorn,(κόκκοι καλαμποκιού με κόκκινες και πράσινες πιπεριές)
  • 1 κονσέρβα (285γρ.) λευκό καλαμπόκι
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κούπα ξινόκρεμα (sour cream)
  • 1 κούπα μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο κύμινο
  • Φρέσκος χυμός lime, για την γεύση
  • Αλάτι και μαύρο πιπέρι, για την γεύση

Εκτέλεση

  1. Στραγγίξτε το καλαμπόκι. Συνδυάστε όλα τα υλικά σε μια  Μαντεμένια Κατσαρόλα 4.73Lt και θερμάνετε σε μέτρια-χαμηλή φωτιά.
  2. Μεταφέρετε στο Μαντεμένιο Μπολ Σερβιρίσματος και σερβίρετέ απευθείας!

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 ψήφοι, Βαθμολογία: 5.00 από 5)
Loading...