Ρολά Σκόρδου και Τυριού Boursin

Μια ανάλαφρη και αφράτη ζύμη ψωμιού παίρνει ένα τυρένιο twist με αυτά τα ρολά σκόρδου και Boursin. Αυτό το γεμιστό με τυρί ψωμί κάνει το τέλειο συνοδευτικό για ζυμαρικά.

Βαθμός δυσκολίας

Intermediate

Προετοιμασία

20 λεπτά

Εκτέλεση

35 λεπτά

Μερίδες

6-8

Μαγειρέψτε με

Blacklock Skillet

Συστατικά

Ζύμη

• ½ φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας γάλα, ζεσταμένο στους 50 βαθμούς
• ½ κουταλιά της σούπας ζάχαρη
• 1 κουταλάκι του γλυκού ξηρή μαγιά
• ¼ κουταλάκι αλάτι
• 1 ½ κουταλιά της σούπας βούτυρο, μαλακό
• 1 αυγό, κτυπημένο σε θερμοκρασία δωματίου
• ½ κουταλιά της σούπας σκόρδο, λιωμένο
• 1 ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Γέμιση

• ½ φλιτζάνι τυρί Boursin σε θερμοκρασία δωματίου
• ½ κουταλιά της σούπας βούτυρο, μαλακό
• 2 κουταλιές παρμεζάνα, τριμμένη
• ½ κουταλάκι αλάτι
• Λιωμένο βούτυρο
• 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

1. Συνδυάστε το γάλα και τη ζάχαρη σε μίξερ με άγκιστρο. Προσθέστε τη μαγιά και αφήστε να καθίσει, 10 λεπτά. Προσθέστε αλάτι, βούτυρο, αυγό και σκόρδο και ανακατέψτε. Προσθέστε αλεύρι, ½ φλιτζάνι κάθε φορά.
2. Ζυμώστε με μέτρια ταχύτητα, 5-7 λεπτά. Η ζύμη πρέπει να απομακρυνθεί από το μπολ. Μεταφέρετε σε ένα ελαφρά λαδωμένο μπολ και καλύψτε με πλαστικό περιτύλιγμα και μια υγρή πετσέτα. Αφήστε να φουσκώσει, 1 ώρα.
3. Χτυπήστε μαζί το τυρί Boursin, το βούτυρο και το αλάτι. Τρυπήστε τη ζύμη προς τα κάτω. Μεταφέρετε σε αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας. Απλώστε σε ένα ορθογώνιο πάχους μισού εκατοστού. Απλώστε το μείγμα τυριών ομοιόμορφα πάνω στη ζύμη και πασπαλίστε με παρμεζάνα.
4. Τυλίξτε κατά μήκος και κόψτε σε κομμάτια 2.5 εκ. Τοποθετήστε σε ένα καλά λαδωμένο τηγάνι 7 ιντσών. Καλύψτε με πλαστικό περιτύλιγμα και μια υγρή πετσέτα και τοποθετήστε το σε ένα ζεστό μέρος για 1 ώρα.
5. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Με πινέλο, περάστε με λιωμένο βούτυρο και πασπαλίστε με παρμεζάνα. Ψήστε τα ρολά για 30-35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Βουρτσίστε ξανά με λιωμένο βούτυρο, γαρνίρετε με μαϊντανό και πασπαλίστε με αλάτι.

 

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...