Μοσχαρίσιο Φιλέτο Stir Fry

Η λειτουργία skillet/wok του μαντεμένιου outdoor σκεύους Cook-It-All μπορεί να κάνει ένα stir fry φαγητό για να όλο το camping. Προσθέστε όποιο λαχανικό σας αρέσει σε αυτό το κύριο πιάτο με μοσχαρίσιο φιλέτο, για μια υγιεινή υπαίθρια δημιουργία, από τα χεράκια σας.

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

15 λεπτά

Εκτέλεση

15 λεπτά

Μερίδες

4-6

Συστατικά

Μαρινάδα

  • 1kg μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε μπουκιές
  • 1 κούπα σόγια sauce
  • ¾ κούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο ginger

Stir Fry

  • 1 κόκκινη πιπεριά καμπανούλα
  • 1 κίτρινη πιπεριά καμπανούλα
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 ματσάκι σπαράγγια
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι canola oil (κραμβέλαιο)
  • 1 κούπα baby μπιζέλια (snap peas)
  • 1 κούπα αποφλοιωμένα τοματίνια
  • 1 κουταλιά της σούπας πολτοποιημένο σκόρδο
  • ¼ κούπας φρέσκα πράσινα κρεμμυδάκια για γαρνίρισμα
  • Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το τηγάνι/wok από το μαντεμένιο σκεύος  Cook-It-All σε μια στρώση καυτά κάρβουνα. Προθερμάστε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
  2. Σε μια επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα, συνδυάστε το μοσχάρι με τη σόγια sauce, το μέλι και το ginger.
  3. Κόψτε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια σε λωρίδες και τοποθετήστε από πάνω τα σπαράγγια.
  4. Προσθέστε κραμβέλαιο στο τηγάνι/γουόκ και τσιγαρίστε τα τοματίνια για 1-2 λεπτά.
  5. Απομακρύνετε το μοσχάρι από τη μαρινάδα και σοτάρετέ το για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Στη συνέχεια βγάλτε το από το σκεύος Cook-It-All.
  6. Χρησιμοποιώντας επιπλέον λάδι αν χρειάζεται, προσθέστε το κρεμμύδι, τις πιπεριές καμπανούλες και τα σπαράγγια. Σοτάρετε για 2 λεπτά περίπου (Stir-fry) .  Προσθέστε και τα υπόλοιπα λαχανικά και το σκόρδο; Σοτάρετε ανακατεύοντας για επιπλέον 7-10 λεπτά
  7. Διακοσμήστε την κορυφή με τα τοματίνια και σερβίρετε με ρύζι. Αλατοπιπερώστε για τη γεύση.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...