Γεμιστά μανιτάρια με παρμεζάνα και σκόρδο

Αυτά τα γεμιστά μανιτάρια με σκόρδο και παρμεζάνα είναι μια εύκολη συνταγή που θα ευχαριστήσει το “πλήθος”! Σερβίρετέ τα ζεστά από το φούρνο και κατευθείαν από το ταψάκι, ενώ η κουζίνα σας εξακολουθεί να μυρίζει νοστιμιά!

Βαθμός δυσκολίας

Beginner

Προετοιμασία

30 λεπτά

Εκτέλεση

20 λεπτά

Μερίδες

8-10

Μαγειρέψτε με

Carbon Steel Griddle

Συστατικά

• 1 κιλό baby μανιτάρια portobello
• 150 γρ. κράκερ, θρυμματισμένο
• 1 φλιτζάνι αλατισμένο βούτυρο, λιωμένο
• 1 κουταλιά της σούπας λιωμένο σκόρδο
• ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
• 2 φλιτζάνια τεμαχισμένο τυρί μοτσαρέλας, χωρισμένο
• ½ φλιτζάνι παρμεζάνα

Εκτέλεση

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Πλύνετε απαλά το μανιτάρι με ένα υγρό πανί ή χαρτοπετσέτα. Αφαιρέστε τα κοτσάνια.
3. Προσθέστε θρυμματισμένα κράκερ στο λιωμένο βούτυρο. Ανακατέψτε καλά, διαλύοντας μεγάλα κομμάτια κράκερ, όπως απαιτείται. Προσθέστε λιωμένο σκόρδο και σκόνη σκόρδου στο μείγμα. Ανακατέψτε καλά. Ρίξτε και τη μοτσαρέλα.
4. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, γεμίστε τα μανιτάρια μέχρι να ξεχειλίσουν. Τοποθετήστε στο Carbon Steel Griddle.
5. Γεμίστε με τεμαχισμένη μοτσαρέλα και παρμεζάνα.
6. Ψήστε για 20 λεπτά ή έως ότου η επιφάνεια ροδίσει.
7. Σερβίρετε με σάλτσα μαρινάρα ή πέστο (προαιρετικά).

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...