Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€

CLOSE

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Return To Shop

×

 Μύθοι

 

Μύθοι

10 Μύθοι για τα μαντεμένια σκεύη που καταρρίψαμε!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαπούνι στο μαντεμένιο σκεύος σας; Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε μεταλλικά εξαρτήματα στα μαντεμένια σκεύη; Μπορείτε να μαγειρέψετε σάλτσα ντομάτας σε μαντεμένιο τηγάνι; Οι πιθανότητες είναι, να έχετε ακούσει πολλές ιστορίες σχετικά με τη χρήση, την εμφάνιση και τη φροντίδα ενός μαντεμένιου σκεύους. Αλλά είμαστε εδώ για να αποφύγουμε τους πιο συνηθισμένους μύθους και τις παρανοήσεις σχετικά με τα σκεύη Lodge, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε το μαγείρεμα με αυτοπεποίθηση σήμερα!


Αλήθεια: Το σαπούνι δεν είναι απαραίτητο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήπιο σαπούνι πιάτων για να καθαρίσετε το μαντεμένιο σκεύος σας! Η θωράκιση του μαντεμένιου σκεύους Lodge είναι αρκετά ανθεκτική και μπορεί να αντέξει λίγο σαπούνι, νερό και ένα καλό τρίψιμο με μια βούρτσα.

Αλήθεια: Ξανασκεφτείτε το! Ενώ μπορεί να εμφανιστεί σκουριά, μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί, απλώς τρίψτε την περιοχή με ατσάλινο μαλλί και ακολουθήστε τα εύκολα μας βήματα για να επαναφέρετε το μαντεμένιο σκεύος σας, όπως ήταν! Για να αποτρέψετε την επιστροφή της σκουριάς, στεγνώστε αμέσως μετά από κάθε χρήση και τελειώστε με ένα ελαφρύ στρώμα μαγειρικού λαδιού.

Αλήθεια: Τα μαντεμένια σκεύη είναι τα πιο ανθεκτικά σκεύος με το οποίο θα μαγειρέψετε ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε εξάρτημα είναι ευπρόσδεκτο - σιλικόνη, ξύλο, ακόμη και μέταλλο. Ξανασκεφτείτε το!

Αλήθεια: Τα μαντεμένια σκεύη Lodge είναι ασφαλή για χρήση σε διάφορες πηγές θερμότητας, συμπεριλαμβανομένων και των κεραμικών εστιών. Απλώς χειριστείτε το με προσοχή στη μαγειρική εστία - μην το κουνάτε πάνω στην εστία και αφαιρέστε το πάντα μετά το μαγείρεμα.

Αλήθεια: Υπέροχα νέα - το κάνουμε εμείς αυτό για εσάς! Ψεκάζουμε ένα λεπτό στρώμα φυτικού ελαίου στην επιφάνεια τους και το ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία σε ένα μεγάλο φούρνο ώστε να θωρακίσουμε το αγαπημένο σας σκεύος πριν φύγει από το εργοστάσιο μας.

Αλήθεια: Αυτά τα τρόφιμα, σε μικρές ποσότητες, είναι ωραία για να τα μαγειρέψετε στο καινούργιο σας μαντεμένιο σκεύος Lodge. Μεγάλες ποσότητες πολύ όξινων ή αλκαλικών τροφίμων μπορούν να καταστρέψουν τη θωράκιση του σκεύους σας, όταν μαγειρεύονται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν αφαιρεθεί μέρος της θωράκισης, απλώς ακολουθήστε τα βήματά μας για να ξανα-θωρακίσετε το αγαπημένο σας μαντεμένιο σκεύος Lodge.

Αλήθεια: Ακόμα κι αν το νέο σας σκεύος είναι seasoned και έτοιμο προς χρήση, είναι σημαντικό να το φροντίζετε μετά από κάθε χρήση. Πλύνετε με ζεστό νερό, στεγνώστε το αμέσως και τρίψτε με λάδι - αυτό είναι.

Αλήθεια: Το μαντέμι είναι απίστευτα ανθεκτικό, αλλά δεν είναι άφθαρτο. Λάβετε υπόψη ότι το μαντεμένιο σκεύος θα σπάσει πριν λυγίσει και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή όπως οποιοδήποτε άλλο σκεύος.

Αλήθεια: Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που χρησιμοποιούν βαφή για τη μαύρη γυαλάδα, το χρώμα του Lodge είναι 100% φυσικό. Το λάδι ψήνεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής του και η μαύρη πατίνα που απομένει είναι μια εναπόθεση άνθρακα που αφήνεται από το λάδι στο τηγάνι.

Αλήθεια: Το νέο σας μαντεμένιο σκεύος σας είναι ακριβώς για χρήση στο σπίτι - ή σε - οποιαδήποτε άλλη πηγή θερμότητας, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, εκτός από το φούρνο μικροκυμάτων.

Όταν χρησιμοποιείτε πλάκες ψησίματος (διπλού καυστήρα) σε μια επαγωγική εστία, θα πρέπει να έχει ένα στοιχείο γέφυρας για να αποτρέπεται η άνιση θέρμανση του σκεύους.


Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά και παραμένουν τόσο όμορφα όσο και τόσο χρήσιμα.

Ronni Lundy, Cookbook author & Appalachian food historian

Μισό λεπτό, τί είναι το seasoning?

Το seasoning είναι ακριβώς ο όρος που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε το ψημένο λάδι στο τηγάνι από μαντέμι. Σχηματίζει μια φυσική θωράκιση στο σκεύος και βοηθά στην πρόληψη της σκουριάς. Ένα καλά seasoned μαντεμένιο σκεύος θα διαρκέσει για γενιές.

Μάθετε περισσότερα γιατ το seasoning

 

contestfooter

Κερδίστε ένα Lodge Cast Iron

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μπείτε στην κλήρωση για μια μοναδική μαντεμένια κατσαρόλα με φινίρισμα πορσελάνης!

Συμπληρώνοντας τη φόρμα αποδέχεστα τους όρους του διαγωνισμού καθώς και τηνπολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

espa