ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

CLOSE

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Return To Shop

×

Μαγειρική με Cast Iron

Σύντομος οδηγός μαγειρέματος σε μαντεμένιο σκεύος Lodge

Step 1

Seasoned και έτοιμο για χρήση

Τα μαντεμένια σκεύη Lodge είναι έτοιμα για χρήση από τη στιγμή που θα το βγάλετε από το κουτί τους. Απλά ξεπλύνετε το, στεγνώστε το με μια πετσέτα και ξεκινήστε το μαγείρεμα!


Step 2

Προθερμάνετε το μαντεμένιο σας σκεύος!

Για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη θερμοκρασία στο σκεύος σας, προθερμάνετε σταδιακά το μαντεμένιο σκεύος σε μια εστία παρόμοιου μεγέθους. Δεδομένου ότι το μαντέμισυγκρατεί τη θερμότητα, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια ρύθμιση θερμότητας πάνω στο σκεύος. Αυτά τα βήματα συμβάλλουν στην αποφυγή να σας κολλήσει το φαγητό στο σκεύος. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα γάντι για να πιάσετε το μαντεμένιο σκεύος σας!


Step 3

Βάλτε λίγο λαδι!

Μόλις το τηγάνι σας προθερμανθεί, προσθέστε λίγο λάδι ή λίπος. Τότε απλά προσθέστε το φαγητό σας! (Σημείωση: εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε βούτυρο, ξεκινήστε με λάδι και, στη συνέχεια, προσθέστε βούτυρο αμέσως πριν προσθέσετε το φαγητό σας.)


 

Τί είναι το seasoning?

Το seasoning ή αλλιώς θωράκιση είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε το ψημένο λάδι στο μαντεμένιο σκεύος. Το λάδι σχηματίζει μια φυσική προστασία στο σκεύος, απελευθέρωνει την επιφάνεια μαγειρέματος και βοηθά στην πρόληψη της σκουριάς. Ένα καλά seasoned σκεύος θα διαρκέσει για γενιές.

Μάθετε περισσότερα για το seasoning
Δείτε

Πως να μαγειρέψετε τηγανιτά αυγά στο μαντεμένιο τηγάνι Lodge

Κερδίστε ένα Lodge Cast Iron

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μπείτε στην κλήρωση για μια μοναδική μαντεμένια κατσαρόλα με φινίρισμα πορσελάνης!

Select list(s) to subscribe to


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: KYSO AE, Οδός Πεντέλης 25, Μαρούσι, 15126, http://www.kyso.gr. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

Συμπληρώνοντας τη φόρμα αποδέχεστα τους όρους του διαγωνισμού καθώς και τηνπολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.