ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

CLOSE

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Return To Shop

×

Συντήρηση Μαντεμένια Σκεύη Υπαίθρου

Φροντίδα για τα μαντεμένια σκεύη υπαίθρου (Outdoor Seasoned Cast Iron)

Ξανανακαλύψτε το παραδοσιακό μαγείρεμα στη φωτιά.

Υπάρχει κάτι για το μαγείρεμα με μαντεμένιο σκεύος πάνω στη φωτιά. Μας φέρνει εικόνες από την άγρια Δύση, τη φωτιά των προσκόπων στο δάσος το βράδυ ή ένα νόστιμο στιφάδο που βράζει στη φωτιά μιας αποικίας. Η μαγειρική μαντεμένια γάστρα είναι βαθιά ριζωμένη στο δρόμο μας και η Lodge είναι υπερήφανη που σας βοηθά να συνεχίσετε αυτή την παράδοση.

Μαντεμένιες γάστρες Lodge

Οι μαντμένιες γάστρες μας, Camp Dutch Ovens , είναι σχεδιασμένες για μαγειρεύεται απευθείας στη φωτιά ή κρεμασμένες πάνω από αυτή με τη χρήση του ειδικού τριπόδου ή και της ειδικής βάσης. Γίνετε επαγγελματίας στο υπαίθριο μαγείρεμα και ανακαλύψτε πώς να διατηρήσετε το Camp Dutch Oven καθαρό και με τέλειο seasoning.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μαντεμένια γάστρα κατασκήνωσης.

 

Cook-It-All

Αναβαθμίστε το παιχνίδι της υπαίθριας μαγειρικής με το Lodge Cast Iron Cook-It-All. Αυτό το ευέλικτο σκεύος μαγειρικής έχει πέντε διαφορετικές διαμορφώσεις μαγειρέματος από μόνο δύο κομμάτια σιδήρου για να μετατρέψει την φωτιά σας σε μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Cook-It-All και τρόπους για να μαγειρέψετε την καλύτερη κουζίνα στην άγρια φύση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Cook-It-All

 

Sportsman's Grill

The Sportsman's Grill είναι μια φορητή, αλλά στιβαρή, ψησταριά σε στιλ hibachi που είναι ιδανική για πικνίκ και γεύματα στην αυλή. Ανακαλύψτε πώς να συναρμολογήσετε και να φροντίσετε αυτό το μοναδικό σκεύος από χυτοσίδηρο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Sportsman's Grill

 

Η περιπέτεια περιμένει!

Βρείτε σκεύη, αξεσουάρ και προϊόντα καθαρισμού ποιότητας, όλα σε ένα μέρος.

Δείτε όλα τα προϊόντα

 

Έχετε ακόμα ερωτήματα;

Κανένα πρόβλημα! Είμαστε εδώ για εσάς, μέσω τηλεφώνου ή email

Επικοινωνία

Κερδίστε ένα Lodge Cast Iron

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μπείτε στην κλήρωση για μια μοναδική μαντεμένια κατσαρόλα με φινίρισμα πορσελάνης!

Select list(s) to subscribe to


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: KYSO AE, Οδός Πεντέλης 25, Μαρούσι, 15126, http://www.kyso.gr. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

Συμπληρώνοντας τη φόρμα αποδέχεστα τους όρους του διαγωνισμού καθώς και τηνπολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.