ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

CLOSE

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Return To Shop

×

Πώς να καθαρίζετε τα μαντεμένια σκεύη σας

Πώς να καθαρίσετε σωστά τα μαντεμένια σκεύη σας

Βήμα 1ο

Πλύσιμο

Πλύνετε το μαντεμένιο σκεύος με το χέρι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού. Εάν χρειαστεί, χρησιμοποιήστε μια ξύστρα για να κολλήσετε στα κολλημένα τρόφιμα. Για επίμονα ή κολλημένα τρόφιμα, σιγοβράστε λίγο νερό για 3-5 λεπτά και μετά χρησιμοποιήστε τη ξύστρα αφού κρυώσει το τηγάνι. Το Seasoning Care Kit διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να πλύνετε και να φροντίσετε για το μαντεμένιο σας σκεύος με τον σωστό τρόπο.


Βήμα 2ο

Στεγνώστε

Στεγνώστε αμέσως και προσεκτικά με ένα πανί χωρίς χνούδι ή χαρτοπετσέτα. Εάν παρατηρήσετε λίγο μαύρο υπόλειμμα στην πετσέτα σας, είναι απλώς το seasoning και είναι απολύτως φυσιολογικό.


Βήμα 3ο

Βάλτε λίγο λαδι!

Τρίψτε ένα πολύ ελαφρύ στρώμα λαδιού μαγειρέματος ή σπρέι seasoning στην επιφάνεια του μαγειρικού σκεύους σας. Χρησιμοποιήστε μια χάρτινη πετσέτα για να σκουπίσετε την επιφάνεια μέχρι να μην παραμείνει υπολείμμα λαδιού.


 

Τί είναι το seasoning?

Το seasoning ή αλλιώς θωράκιση είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε το ψημένο λάδι στο μαντεμένιο σκεύος. Το λάδι σχηματίζει μια φυσική προστασία στο σκεύος, απελευθέρωνει την επιφάνεια μαγειρέματος και βοηθά στην πρόληψη της σκουριάς. Ένα καλά seasoned σκεύος θα διαρκέσει για γενιές.

Δείτε

Πως να μαγειρέψετε τηγανιτά αυγά στο μαντεμένιο τηγάνι Lodge

Κερδίστε ένα Lodge Cast Iron

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μπείτε στην κλήρωση για μια μοναδική μαντεμένια κατσαρόλα με φινίρισμα πορσελάνης!

Select list(s) to subscribe to


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: KYSO AE, Οδός Πεντέλης 25, Μαρούσι, 15126, http://www.kyso.gr. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

Συμπληρώνοντας τη φόρμα αποδέχεστα τους όρους του διαγωνισμού καθώς και τηνπολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.