Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€

CLOSE

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Return To Shop

×

Πώς να καθαρίζετε τα μαντεμένια σκεύη σας

Πώς να καθαρίσετε σωστά τα μαντεμένια σκεύη σας

Βήμα 1ο

Πλύσιμο

Πλύνετε το μαντεμένιο σκεύος με το χέρι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού. Εάν χρειαστεί, χρησιμοποιήστε μια ξύστρα για να ξεκολλήσετε τα κολλημένα τρόφιμα. Για επίμονους λεκέδες, σιγοβράστε λίγο νερό για 3-5 λεπτά και μετά χρησιμοποιήστε τη ξύστρα αφού κρυώσει το τηγάνι. Το Seasoning Care Kit διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να πλύνετε και να φροντίσετε το μαντεμένιο σας σκεύος με τον σωστό τρόπο.


Βήμα 2ο

Στεγνώστε

Στεγνώστε αμέσως και προσεκτικά με ένα πανί χωρίς χνούδι ή χαρτοπετσέτα. Εάν παρατηρήσετε λίγο μαύρο υπόλειμμα στην πετσέτα σας, είναι απλώς το seasoning και είναι απολύτως φυσιολογικό.


Βήμα 3ο

Βάλτε λίγο λαδι!

Περάστε με ένα λεπτό στρώμα λαδιού μαγειρέματος ή σπρέι seasoning την επιφάνεια του μαγειρικού σκεύους σας. Χρησιμοποιήστε μια χάρτινη πετσέτα για να σκουπίσετε την επιφάνεια μέχρι να μην παραμείνει υπολείμμα λαδιού.


 

Τί είναι το seasoning?

Το seasoning είναι η διαδικασία κατά την οποία το μαντεμένιο σκεύος ψήνεται με φυτικό λάδι, αποκτώντας ένα 100% φυσικό αντικολλητικό φινίρισμα, σε αντίθεση με τα περισσότερα σκεύη της αγοράς που έχουν τεχνητό αντικολλητικό φινίρισμα φθείρονται εύκολα και μπορούν να γίνουν επιβλαβή για την υγεία, τα μαντεμένια seasoned μαγειρικά σκεύη είναι η πιο υγιεινή επιλογή. Όσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε ενα seasoned μαντεμένιο σκεύος, τόσο ενισχύετε το seasoning του, ενώ αν ακολουθείτε τις σωστές οδηγίες για τον καθαρισμό και την φροντίδα του, θα διαρκέσει για γενιές. Η Lodge εφαρμόζει τη διαδικασία του seasoning σε όλα τα μαντεμένια σκεύη της, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά λάδι σόγιας.

Καθαρισμός και φροντίδα
Δείτε

Πως να μαγειρέψετε τηγανητά αυγά στο μαντεμένιο τηγάνι Lodge

contestfooter

Κερδίστε ένα Lodge Cast Iron

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μπείτε στην κλήρωση για μια μοναδική μαντεμένια κατσαρόλα με φινίρισμα πορσελάνης!

Συμπληρώνοντας τη φόρμα αποδέχεστα τους όρους του διαγωνισμού καθώς και τηνπολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

espa